Strelci „Čika Mate“ branili boje Srbije na Svetskom juniorskom prvenstvu

Izvor: KGsport.info, 29.Jun.2017, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strelci „Čika Mate“ branili boje Srbije na Svetskom juniorskom prvenstvu

Stevan Jovanović, strelac „Čika Mate“, osvojio je 12. mesto u gađanju malokalibarskom puškom iz trostava (3 puta 40 metaka) poslednjeg dana Svetskog juniorskog prvenstva u Sulu. Jovanović je „ubio“ 1.163 kruga, tri manje od rezultata koji je vodio u finale.
Prethodno je Jovanović zauzeo 50. poziciju u gađanju vazdušnom puškom. Na ovom takmičenju učestvovala je i Jovanovićeva klupska koleginica Nevena Armuš, koja je u trostavu zauzelo 30. mesto, a u gađanju >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << MK puškom iz ležećeg stava 43. mesto.
Ekipno, juniori su u obe discipline, trostavu i gađanju vazdušnom puškom, zauzeli 14. mesto, s tim što su u trostavu izjednačili državni omladinski rekord iz 2013. godine. Juniorke su u trostavu bile šeste, a u gađanju MK puškom iz ležećeg stava osme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.