Stjepanović nije uspeo da se domogne polufinala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stjepanović nije uspeo da se domogne polufinala

Na Svetskom prvenstvu u vodenim sportovima, srpski plivač Velimir Stjepanović u prvoj disciplini u kojoj se danas takmičio, 200 metara slobodnim stilom, nije uspeo da se plasira u polufinale pošto je u kvalifikacijama zauzeo 19. mesto, uz ostvareno vreme - minut, 47 sekundi i 40 stotih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stjepanović na čekanju: Fali mu stotinka do polufinala

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 08:57

Srpski plivač ostvario 17. vreme u kvalifikacijama u trci na 200 metara delfin na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji..Velimir Stjepanović i drugu trku na Svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji isplivao je tako da mu jre malo nedostajalo da izbori plasman u polufinale...U kvalifikacijama na 200 metara...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.