Štimac pre Srbije mora na sud

Izvor: Mondo, 25.Avg.2012, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac pre Srbije mora na sud

Porodica pokojnog menadžera Dina Pokrovca tuži Igora Štimca zbog duga od 10.000 evra. Štimac izbegao ročište, navodno bio na putu.

Igor Štimac, selektor raprezentacije Hrtvatske koja je protivnik Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, ima problem sa zakonom, tačnije mogao bi da ima veliki problem.

Naslednik Slavena Bilića na klupi "vatrenih" u petak se nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pojavio na ročištu povodom spora sa porodicom Dina Pokrovca, ubijenog menadžera Nike Kranjčara, prenosi "Index.hr".

Porodica tuži Štimca zbog 10.000 evra, koje je selektor "kockastih" pozajmio od Pokrovca 2004. godine i nije mu vratio. Menadžer je ubijen 2005. godine u Zagrebu, posle čega su supruga i ćerka Dina Pokrovca odlučile da pravdu u "slučaju Štimac" isteraju na sudu, jer bivši reprezentativac Hrvatske nije želeo da vrati novac.

Štimac je izostanak sa suđenja opravdao službenim putovanjem. Novo ročište zakazano je za decembar. Srbija i Hrvatska prvu utakmicu u kvalifikacijama igraju 22. marta sledeće godine.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Štimac mora na sud zbog duga od 10.000 evra

Izvor: Kurir, 25.Avg.2012

Štimac posle ubistva menadžera Nike Kranjčara odbio da njegovoj porodici vrati novac, koji mu je Dino Pokrovec pozajmio..Igor Štimac, selektor fudbalske reprezentacije Hrtvatske, koja je protivnik Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, mogao bi da ima problema sa zakonom,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.