Statistika je na našoj strani! Od ovoga zavisi da li Srbija večeras ide na Svetsko prvenstvo u Rusiji! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 09.Okt.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Statistika je na našoj strani! Od ovoga zavisi da li Srbija večeras ide na Svetsko prvenstvo u Rusiji! (FOTO, VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras u 20:45 igra odlučujuću utakmicu za plasman na Svetsko prvesntvo u Rusiji 2018. godine.

"Orlovima" je za direktan plasman neophodna pobeda, a u slučaju nerešenog rezultata ili, pak, poraza, Srbija ide u baraž.



Pred sam početak meča, na stadionu se orila pesma "Maršna Drinu".

Dan istine, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dan odluke, dan pobede! Srbija bije odlučujuću bitku za plasman na SP. Stadion „Rajko Mitić“ 20.45 #navašimkrilima #svizasrbiju pic.twitter.com/LWTSuqdm7C

Gruzija je odavno ispala iz trke za Rusije, imaju svega pet bodova iz devet utakmica, dok naša reprezentacija ima 18 bodova.

FOTO: BKTVNews/Zagrevanje pred meč

Samo dan uoči meča je bilo prodato oko 30.000 karata.

#SRBGEO #navašimkrilima #orlovi #fssrbije ???????? pic.twitter.com/wWz0amJEVS

Prema statističkim podacima, fudbalska reprezentacija Srbije pobediće večeras Gruziju i plasirati se na Svetsko prvenstvu u Rusiji 2018. godine zato što su „orlovi“ tri poslednja odlučujuča meča za plasman na planetarnu smotru fudbala kao domaćin rešili u svoju korist na stadionu Crvene zvezde i zato što Gruzija 10 godina nije pobedila ozbiljnijeg rivala, posebno ne u oktobru!

Stadion: Rajko MitićSudija: Pavel Gil

SRBIJA (3-4-3): Stojković - Ivanović, Maksimović, D. Tošić - Rukavina, Matić, Gudelj, Kolarov - Tadić, Ljajić, Mitrović

GRUZIJA (4-3-2-1): Makaridze - Kakabadze, Kašija, Kočolava, Navalovski - Gvilija, Kankava, Aburjanija - Kazaišvili, Jigauri - Kvilitalia.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.