Stanković ulazi u istoriju (17:30)

Izvor: B92, 11.Okt.2013, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković ulazi u istoriju (17:30)

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Japana prijateljsku utakmicu u Novom Sadu od 17:30 časova.

Meč na Karađorđu biće ujedno i optoštajna utakmica Dejana Stankovića od reprezentativnog dresa, kojom će postati rekorder po broju nastupa sa 103. utakmice.

Biće ovo pretposlednji meč Srbije u 2013. godini, koju će zaključiti duelom sa Makedonijom u Jagodini za četiri dana, u poslednjoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Selektor Siniša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mihajlović ne može da računa na čak 11 standardnih igrača, ali će u prvom planu u Novom Sadu bili oproštaj Dejana Stankovića od reprezentativnog dresa.

Stanković je najavio i mogućnost da u budućnosti bude direktor reprezentacije, a voleo bi da Mihajlović ostane selektor tima.

Reprezentativci Zoran Tošić, Dušan Tadić i Nemanja Matić u prvim plan pred meč takođe su stavili oproštaj Stankovića. Jedan od najboljih strelaca francuske Lige 1 Filip Đorđević najavio je maksimalnu ozbiljnost u poslednja dva meča.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oproštajni meč Stankovića danas na Karađorđu

Izvor: Radio 021, 11.Okt.2013

Na "Karađorđu" se danas igra prijateljska fudbalska utakmica između Srbije i Japana na kojoj će se od nacionalnog dresa oprostiti Dejan Stanković.

Nastavak na Radio 021...

Stanković se oprašta i ulazi u istoriju

Izvor: NTV.rs, 11.Okt.2013

Fudbalske reprezentacije Srbije i Japana sastaju se danas u Novom Sadu u prijateljskoj utakmici. Biće to drugi duel ove dve selekcije, a pre tri godine u Osaki ”orlovi” su slavili sa 3 : 0. Ovaj meč imaće i svečani karakter, jer će Dejan Stanković 103. put istrčati na teren u dresu sa državnim...

Nastavak na NTV.rs...

Jermeni iskoristili brojčanu nadmoć, Bugarska pala sa devet igrača

Izvor: Blic, 11.Okt.2013

U devetom kolu evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, fudbalska reprezentacija Jermenije pobedila je Bugarsku sa 2:1...Sve je pošlo naopako za Bugarsku u 45. minutu kada je Bodurov isključen, a Ozbiliz doneo prednost domaćinima. Krenuli su gosti sa igračem manje na sve ili ništa, Popov je...

Nastavak na Blic...

Ivanović: Odigrali smo utakmicu za istoriju (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 12.Okt.2013, 07:40

Na početku utakmice fudbalskih reprezentacija Srbije i Japana kapitensku traku je nosio novi rekorder Dejan Stanković da bi je posle deset minuta prepustio Branislavu Ivanoviću.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.