Stanić: Hteo sam da napustim orlove

Izvor: B92, 08.Jan.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanić: Hteo sam da napustim orlove

Golman srpskih rukometaša Darko Stanić rekao je da je planirao da posle Svetskog prvenstva napusti 'orlove', ali da je odustao od te ideje.

Stanić je istakao da je odlučio da ostane uz nacionalni tim zato što veruje da može da mu pomogne na predstojećem Evropskom prvenstvu u Danskoj.

Mislio sam u tom trenutku da polako privodim reprezentativnu karijeru kraju, ali očigledno čovek ništa ne može da planira unapred. Želeo sam da neki mladi zauzmu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moje mesto, ali eto, desile su se neke stvari i odlučio sam da nastavim da igram za reprezentaciju“, rekao je Stanić.

Stanić je istakao da je odluku da ostane uz ’orlove’ doneo zbog atmosfere u reprezentaciji.

Došao je Vranješ, odigrali smo sjajnu utakmicu u Rusiji, a atmosfera među igračima se popravila. Na dobitku smo i dolaskom Matića, stigla je nova energija. Želimo da damo maksimum i pokažemo zašto smo evropski vicešampioni“, istakao je Stanić.

Evropsko prvenstvo startuje u nedelju, a naš tim prvi meč igra u ponedeljak sa Poljskom. U grupi C, u kojoj su ’orlovi’, još su i selekcije Francuske i Rusije.

Mislim da su na evropskim prvenstvima generalno sve ekipe približnog kvaliteta. Nekako, sve utakmice se rešavaju u poslednjem minutu, a mi se godinama sa Poljacima tučemo i nadigravamo, i tako je bilo svaki put. Očekujem da u Danskoj mi povedemo u ukupnom skoru“, naglasio je Stanić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stanić: Hteo sam da napustim orlove

Izvor: B92, 08.Jan.2014

Golman srpskih rukometaša Darko Stanić rekao je da je planirao da posle Svetskog prvenstva napusti 'orlove', ali da je odustao od te ideje...Stanić je istakao da je odlučio da ostane uz nacionalni tim zato što veruje da može da mu pomogne na predstojećem Evropskom prvenstvu u Danskoj...„Mislio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.