Srpski četverac u finalu SP

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2017, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski četverac u finalu SP

Srbija je dobila prvog finalistu Svetskog prvenstva za seniore do 23 godine. Vanja Obradović, Aleksandar Beđik, Igor Đerić i Damjan Lazić na debitantskom učešću na SP za mlađe seniore došli su u priliku da se bore za svetsku medalju.

Oni su u Plovdivu osvojili treće mesto u polufinalnoj trci  s vremenom 6:48.48. Finalna trka najboljih šest čamaca na svetu počinje u subotu od 17,18.

U subotu će na stazu i ostali naši predstavnici. Dvojac bez kormilara >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Viktor Pivač, Martin Mačković će se od 10,30 časova boriti za novo svetsko finale. Od 15,10 na stazi će se naći i ženski dvojac bez kormilara - Milica Slijepčević i Ljiljana Jošić.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Na korak od svetskog rekorda: Srpski četverac u finalu Svetskog prvenstva

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2017

Srpski četverac bez kormilara Vanja Obradović, Aleksandar Beđik, Igor Đerić, Damjan Lazić plasirao se u finale Svetskog prvenstva za seniore do 23 godine...Na svom debitantskom nastupu na planetarnim šampionatima za mlađe seniore Vanja Obradović, Aleksandar Beđik, Igor Đerić i Damjan Lazić...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.