Izvor: RTS, 17.Apr.2021, 19:51

Srpske rukometašice na korak do svetskog prvenstva, sedam golova prednosti pred revanš sa Slovačkom

Ženska rukometna reprezentacija Srbije savladala je kao gost Slovačku sa 26:19, u prvoj utakmici baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Španiji. Revanš meč na programu je u sredu u Beogradu.
Posle neuspeha u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju, srpske rukometašice nalaze se na korak do plasmana na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svetsko prvenstvo, posle pobede u Slovačkoj od 26:19.

Na klupi Srbije debitovao je kao selektor Uroš Bregar, a Srbija je stekla veliku zalihu pred revanš meč koji je na programu u našoj zemlji u sredu.
Prvo poluvreme utakmice u Slovačkoj proteklo je u ravnopravnoj igri, a Srbija je prvi put povela u finišu prvog dela (11:10).
U nastavku su srpske rukometašice bile mnogo bolji rival, vrlo brzo stekle četiri gola prednosti (18:14), da bi do kraja meča došle do ubedljivog trijumfa.
Srbiju je do pobede predvodila Jovana Kovačević sa osam golova, Katarina Krpež Šlezak dodala je šest pogodaka, a na golu je odlična bila Jovana Risović sa 14 odbrana.
Revanš meč na programu je u sredu u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedam golova prednosti za rukometašice Srbije pred revanš sa Slovačkom

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2021

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je danas Slovačku u gostima sa 26:19, u prvoj utakmici baraža za Svetsko prvenstvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Rukometašice Srbije na korak do Svetskog prvenstva

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2021

Ženska rukometna reprezentacija Srbije savladala je kao gost Slovačku, u prvoj utakmici baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Španiji...Posle neuspeha u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju, srpske rukometašice nalaze se na korak do plasmana na Svetsko prvenstvo, posle pobede u Slovačkoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.