Srbije protiv BiH u Loznici

Izvor: RTS, 23.Maj.2010, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbije protiv BiH u Loznici

Loznica će u sredu, 26. maja ugostiti najbolje muške rukometne selekcije Srbije i BiH, koje će odigrati pripremnu utakmicu pred pred kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Švedskoj 2011. godine.

Meč se igra od 17.30 u sportskom centru Lagator.  "Bićemo dobri domaćini i pokazati da smo spremni da organizujemo sportske događaje i od međunarodnog značaja", izjavio je predsednik Upravnog odbora SC Lagator Milan Nedeljković.

Pored Rukometnog saveza Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i SC Lagator, u organizaciju ovog susreta uključeni su i Omladinski rukometni Klub Loznica i Gradska uprava Loznice.

Selektor Veselin Vuković okupiće najbolje srpske rukometaše u ponedeljak u Beogradu, kako bi dva dana kasnije u Loznici odigrali prijateljski meč sa selekcijom BiH u sklopu priprema za baraž za Svetsko prvenstvo protiv Češke (12. i 19. juna).

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.