Srbija zakazala prijateljsku sa učesnikom Mundijala? (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija zakazala prijateljsku sa učesnikom Mundijala? (video)

Ako je suditi na osnovu informacija koje stižu iz Azije reprezentacija Srbije zakazala je prvi prijateljski meč u novembarskom terminu.

Reprezentacije koje su ostale bez plasmana na Mundijal ili su svoj posao oko odlaska na planetarnu smotru već završile u novembru će imati priliku da igraju prijateljske utakmice.

Ranije je najavljeno da će reprezentacija Srbije iskoristiti priliku da odigra dva kontrolna meča ali nije bilo zvaničnih informacija oko toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koga će "Orlovi" izabrati za protivnika.

Prethodnih dana bilo je reči da FSS traži protivnike u Aziji, a izgleda da je danas dogovoren prvi prijateljski meč za novembarski termin.

Portal koji se bavi fudbalskim dešavanjima u zemljama Bliskog istoka preneo je vest da je Fudbalski savez Irana danas dogovorio prijateljske utakmice sa Srbijom i Venecuelom!

Iran je jedna od 23 reprezentacije koje su već overile plasman na Svetsko prvenstvo, a radi se o selekciji koja je trenutno bolje rangirana od Srbije na FIFA rang listi.

Reprezentacija Irana obezbedila je plasman na Mundijal kao prva u Grupi A azijskog dela kvalifikacija sa 22 osvojena boda, bez poraza i uz samo dva primljena gola.

Radi se o selekciji koja je učestvovala na četiri Svetska prvenstva i koja je 1998. godine bila rival Jugoslaviji u okviru grupne faze takmičenja kada joj je presudio Siniša Mihajlović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.