Srbija sa rekordnim brojem posada na SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija sa rekordnim brojem posada na SP

Veslačka reprezentacija Srbije nastupiće sa14 takmičara i takmičarki u sedam čamaca na Svetskom prvenstvu za seniore, koje će od 29. avgusta do 6. septembra biti održano u Ožibeleu.

Ovo je najveći broj posada koje je Srbija ikada imala na planetarnim šampionatima.

Takmičenje u Francuskoj najznačajnije je ove godine, jer je kvalifikaciono za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Boje Srbije u Ožibeleu braniće skifovi Dušan Bogičević i Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Arsić, dubl skul Marko Marjanović, Andrija Šljukić, dvojac bez kormilara Miloš Vasić, Nenad Beđik, četverac bez kormilara Goran Jagar, Nikola Stojić, Veselin Savić, Radoje Đerić, dvojac sa kormilarom Viktor Pivač, Martin Mačković, kormilar Ilija Bunčić i skif za lake veslače Miloš Stanojević.

Predstojeći šampionat će zbog povrede propustiti godinama naša najbolja veslačica Iva Obradović.

Završne pripreme za SP srpska veslačka reprezentacija obaviće u Segedinu od 19. do 26. avgusta, kada je planiran povratak za Srbiju.

Šampionat u Francuskoj biće održan na jezeru Ožibele nadomak Liona, koje je do sada bilo domaćin Svetskog prvenstva za seniore 1997. i druge regate Svetskog kupa prošle godine.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veslači sa rekordnim brojem postava na SP

Izvor: B92, 19.Avg.2015

Veslačka reprezentacija Srbije nastupiće sa14 takmičara i takmičarki u sedam čamaca na Svetskom prvenstvu u Ožibeleu...Prvenstvo će biti održano od od 29. avgusta do 6. septembra i to će biti najveći broj posada koje je Srbija ikada imala na planetarnim šampionatima...Takmičenje u Francuskoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.