Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 19:31

Srbija preko Slovačke do Svetskog prvenstva

Rukometašice Srbije plasirale su se na Svetsko prvenstvo, pošto su u revanš meču baraža savladale Slovačku sa 32:25.
Srbija nijednog trenutka u Beogradu nije ispuštala meč iz ruku.

Od uvodnih minuta su nametnule ritam, održavale, a onda uvećavale prednost i zasluženo izborile učešće na Svetskom prvenstvu
Najefikasnije u ekipi Srbije bile su Dragana Cvijić i Katarina Krpež Sležak sa po sedam golova, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dok su Jelena Lavko i Jovana Kovačević postigle po četiri. 
U prvom meču baraža za odlazak na šampionat planete naše rukometašice su u gostima nadigrale Slovačku sa 26:19 (11:10) na debiju selektora Uroša Bregara.
Domaćin ovogodišnjeg Svetskog prvenstva za rukometašice je Španija, koja će najbolje nacionalne selekcije ugostiti od 1. do 19. decembra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpkinje furiozno do Svetskog prvenstva

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2021

Rukometašice Srbije plasirale su se na Svetsko prvenstvo u Španiji, pošto su u dvomeču baraža bile bolje od selekcije Slovačke ukupnim rezultatom 58:44.

Nastavak na N1 televizija...

Rukometašice Srbije se plasirale na Svetsko prvenstvo

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2021

Rukometašice Srbije plasirale su se na Svetsko prvenstvo, pošto su u revanš meču baraža savladale Slovačku sa 32:25...Srbija nijednog trenutka u Beogradu nije ispuštala meč iz ruku, javlja RTS...Od uvodnih minuta su nametnule ritam, održavale, a onda uvećavale prednost i zasluženo izborile...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.