Srbija pred vratima SP!

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 19:35

Srbija pred vratima SP!

Rukometašice Srbije pobedile su u gostima Slovačku 26:19 (11:10) u prvoj utakmici baraža za Svetsko prvenstvo u Španiji.

Na debiju selektora Uroša Bregara, koji je prošlog meseca nasledio Ljubomira Obradovića, Srpkinje su opravdale ulogu favorita u slovačkom mestu Šalja.

Do važnog trijumfa rukometašice Srbije su došle odličnom igrom u drugom poluvremenu, nakon što su u prvom imale zaostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve do poslednjih minuta tog periodu, a onda preokrenule.

U nastavku su naše igračice zaigrale mnogo bolje i konstantno držale razliku u svoju korist, a u samom finišu napravile i veliku razliku.

Koja donosi miran revanš u Beogradu 21. aprila.

Najefikasnija u pobedi bila je Jovana Kovačević sa osam golova, dva manje dala je Katarina Krpež-Šlezak, a tri Jelena Lavko.

Kod Slovakinja Barbora Lanš je postigla šest golova, a pet Reka Bižik.

Svetsko prvenstvo u Španiji zakazano je za od 1. do 19. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija blizu odlaska na SP

Izvor: N1 televizija, 17.Apr.2021

Rukometašice Srbije savladale su na gostovanju Slovačku 26:19 (11:10) u prvom meču baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Španiji (1. – 19. decembar).

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.