Srbija izgubila 0:3, ali ipak u polufinalu

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2018, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija izgubila 0:3, ali ipak u polufinalu

Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Torinu od selekcije Poljske sa 3:0 (28:26, 28:26, 25:22), ali je zahvaljujući poen količniku obezbedila plasman u polufinale Svetskog prvenstva.

Srbija će tako igrati u polufinalu Svetskog prvenstva peti put od 1998. godine.

Odbojkašima Srbije je u meču protiv Poljske nedostajalo koncentracije i snage, naročito u prva dva seta, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pa su na kraju pretrpeli i drugi od Poljske na ovom šampionatu.

Najefikasniji u redovima Srbije bio je Uroš Kovačević sa 14 poena, 11 je upisao Aleksandar Atanasijević, dok je Marko Ivović meč završio sa sedam poena.

Poljsku su do pobede vodili Bartoš Kurek sa 15 i Mihal Kubjak sa 14 poena.

Pored Srbije, među četiri najbolje selekcije plasirale su se i reprezentacije SAD i Brazila, a sutrašnji meč Poljske i Italije odlučiće poslednjeg polufinalistu.

Srbija će igrati u polufinalu u subotu, a protivnika će saznati posle sutrašnjih utakmica poslednjeg, trećeg kola u obe grupe.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.