Srbija ispustila pobedu

Izvor: Danas, 07.Sep.2013, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ispustila pobedu

Dva gola u mrežama, dva crvena kartona, pregršt grubih prekršaja i malo pravih šansi bilans je duela Srbije i Hrvatske u kojem je podeljen plen a “orlovi” izgubili i teoretske šanse da mogu da se nađu na Svetskom prvenstvu u Brazilu naredne godine – 1:1 (0:0). Imali su izabranici Siniše Mihajlovića tečniju igru i više konkretnih pasova nego prethodnih utakmica, ali je gost znao da iz praktično jedine šanse kazni promašaje.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srpska štampa jednoglasna: Hrvati se provukli uz pomoć sudije Briha!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Sep.2013

Malo je nedostajalo da se Srbija vrati u igru za Brazil. Orlovi su u grotlu “Marakane” sabili Hrvatsku u krilo golmana Pletikose, ali opet se nešto urotilo protiv njih. Izabranici Siniše Mihajlovića nisu imali sreće u realizaciji, primili su gol iz jedne jedine šanse, a sve je začinio očajnim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.