Srbija  Novi Zeland (subota 17:15)

Izvor: B92, 28.Maj.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija " Novi Zeland (subota 17:15)

Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu u Austriji sa Novim Zelandom igra prvi od tri pripremna meča pred put na Svetsko Prvenstvo.

Meč će biti odigran u subotu od 17:15 časova i predstojeći rival 'Orlova' će takođe biti učesnik Mundijala u Južnoj Africi.

Izabranici Radomira Antića će tako imati dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proveru za ono što bi moglo da ih očekuje na susretu sa Australijom u Nelspruitu, 23. juna.

Antić je izjavio da za njega ne postoje prijateljske utakmice i da u meču sa Novim Zelandom očekuje maksimalno zalaganje. Takođe, Antić neće moći da računa na sve igrače, pre svih na Branislava Ivanovića koga očekuje kumstvo na svadbi. Selektor Srbije je istakao da se u reprezentaciji Srbije uvek poštuje takozvani „ljudski faktor" koji ima nemerljiv uticaj na atmosferu u ekipi.

Četiri dana posle utakmice sa Novim Zelandom, Srbija u Kufštajnu igra sa Poljskom. Oproštaj od srpske publike, ’Orlovi’ će imati 5. juna kada u Beogradu gostuje Kamerun, takođe učesnik Svetskog Prvenstva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.