Srbi vredni i orni na treningu, štoper pauzirao

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi vredni i orni na treningu, štoper pauzirao

Četa Mladena Krstajića je danas trenirala u Svetlogorsku, a atmosfera je fenomenalna.

Atmosfera u ekipi Mladena Krstajića je odlična.

Danas su se na treningu pojavili ponovo Adem Ljajić i Aleksandar Mitrović nakon manjih povreda koje su imali, a na istom treningu su bili i svi ostali reprezentativci osim jednog.

Uroš Spajić jedini nije bio prisutan, ostaje da vidimo da li je povreda razlog njegovog izostanka sa današnjeg treninga.

Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dan kada počinje Mundijal u Rusiji, igraće od 17 časova Rusija i Saudijska Arabija.

Naša reprezentacija svoju prvu utakmicu igra protiv Kostarike u nedelju od 14 časova.

Naš specijal o Mundijalu 2018 možete da čitate OVDE (Profili reprezentacijasastaviReprezentacija SrbijeIstorijat Svetskih prvenstavaIstorijat reprezentacija).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Želim reprezentaciji uspeh, večeras bih navijao za Rusiju

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je uspeh srpskoj reprezentaciji na Mundijalu koji počinje danas u Rusiji, i dodao da bi u večerašnjem duelu, Rusija-Saudijska Arabija, navijao za Rusiju - da može da gleda...Na pitanje novinara u Kruševcu, šta očekuje od srpske fudbalske reprezentacije...

Nastavak na BKTV News...

Svetsko prvenstvo u fudbalu - o šansama Srbije i favoritima

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018

Utakmicom Rusija - Saudijska Arabija (5:0) počelo je 21. Svetsko prvenstvo u Rusiji. Reprezentacija Srbije prvu utakmicu protiv Kostarike odigraće u nedelju, a posle toga slede mečevi sa Švajcarskom i Brazilom...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.