Španski mediji: Kraj jedne ere

Izvor: Beta, 19.Jun.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski mediji: Kraj jedne ere

BEOGRAD, 19. juna 2014. (Beta) - Španski mediji kritikovali su u četvrtak ponižavajući rezultat državnog tima u Brazilu i eliminaciju sa Svetskog prvenstva.

Aktuelni svetski prvak Španija izgubila je prve dve utakmice na Mundijalu, od Holandije 1:5 i Čilea 0:2 i u prvoj fazi završila takmičenje na Svetskom prvenstvu u Brazilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta <<
Prema pisanju španskih medija, reprezentaciju čeka "brutalan doček" po povratku u zemlju.

List El Pais nazvao je reprezentaciju "Titanikom", dok je AS u svom tekstu naveo da je na "užasan" način prekinuta dominacija Španije.

"Ali, znali smo da će do toga doći jednoga dana. Medjutim, nikada nismo mogli ni da zamislimo da će biti tako jadno i da će reprezentacija Španije izgledati neprepoznatiljivo - potpuno obično", naveo je AS.

Marka je navela da je "zabava završena" i da su "slavni crveni na žalostan način završili takmičenje". Nastup Brazilca Dijega Koste za Španiju nazvan je "neuspelim eksperimentom".

Napadač Atletiko Madrida, koji je prošle sezone postigao 36 golova u svim klupskim takmičenjima, početkom godine je odlučio da nastupa za Španiju, a ne za Brazil. On je krajem prošle sezone povredio tetivu, ali je ipak pozvan u reprezentaciju. Odigrao je obe utakmice u Brazilu i nije postigao nijedan gol.

Mundo Deportivo je tekst o eliminaciji sa Svetskog prvenstva počeo naslovom "Abdicirali".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Španski mediji: Kraj jedne ere

Izvor: Akter, 19.Jun.2014

Španski mediji kritikovali su ponižavajući rezultat državnog tima u Brazilu i eliminaciju sa Svetskog prvenstva

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.