Španija deklasirala Alžir na otvaranju SP u rukometu

Izvor: Blic, 11.Jan.2013, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija deklasirala Alžir na otvaranju SP u rukometu

Rukometna reprezentacija Španije pobedila je Alžir sa 27:14 u utakmici prvog kola Grupe D na otvaranju Svetskog prvenstva u Španiji.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Viktor Tomas sa osam golova, dok je Hulen Aguinagalde postigao četiri.

U ekipi Alžira istakao se Mohamed Aski Mokrane sa četiri, a po tri su postigli Omar Benali i Omar Šehbur.

U subotu se igraju ostale dve utakmice Grupe D, a od 16.45 sastaju se Hrvatska i Australija, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u drugom meču od 19.00 igraju Mađarska i Egipat.

Rukometna reprezentacija Srbije takmiči se u Grupi C u Saragosi, a svoje učešće na AP počinje u nedelju, kada se od 15.45 sastaje sa Južnom Korejom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Španija ubedljiva protiv Alžira na startu SP

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2013

Rukometna reprezentacija Španije pobedila je danas Alžir sa 27:14 u utakmici prvog kola Grupe D na otvaranju Svetskog prvenstva u Španiji... ..Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Viktor Tomas sa osam golova, dok je Hulen Aguinagalde postigao četiri... ..U ekipi Alžira istakao se Mohamed...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.