Siniša Mihajlović: Ako ode Karadžić, idem i ja

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Okt.2013, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Mihajlović: Ako ode Karadžić, idem i ja

Siniša Mihajlović, selektor reprezentacije Srbije bio je vidno zadovoljan igrom i pobedom u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Makedonije:
(FOTO: N. Negovanović)
Zadovoljan sam kako smo igrali i ovaj meč, ali i sa zadnjih četiri–pet meseci. Sazrevamo iz utakmice u utakmicu i da danas počinju kvalifikacije imali bismo mnogo manje problema. Postajemo ozbiljna reprezentacija, i iako se nismo kvalifikovali radimo jako, stvaramo pobednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mentalitet i to će se isplatiti u bliskoj budućnosti.
Prvi strateg „Orlova“ je ocenio da je samo jedan u ovim kvalifikacijama bio loš, ali da bi i da je on odigran kako treba, Srbija verovatno opet ostala bez plasmana u Brazil:
Treće mesto u grupi je realno i pokazuje koliko Srbija može trenutno, ali ponavljam ova reprezentacija nije ona ista koja je počela kvalifikacije. Jedina utakmica koja je bila ispod nivoa bila je ona u Makedoniji, ali nam ni ta tri boda ne bi mnogo značila. Onome ko bude selektor na dalje ostaje veliki kapital.
Pitanje o tome da le će Mihajlović ostati na klupi Srbije odmah se nametnulo.
Ako ostane Tomislav Karadžić, odazvaću se razgovoru o produžetku saradnje. Ako bilo ko drugi dođe na njegovo mesto, neću, jer su on i njegovi saradnicu su bili uz mene prethodnih godinu i po. Ne znači da ću pristati da budem selektor ako ostane Karadžić, ali ćemo razgovarati – naglasio je Mihajlović.
On se zahvalio Jagodini i prvom čoveku tog grada Draganu Markoviću na gostoprimstvu:
U Jagodini su sjajni uslovi da igramo češće ovde. Hvala gradonačelniku Markoviću jer nam je obezbedio sve, i uslove i mir i hotel. Ako ostanem selektor doći ćemo da igramo ovde ponovo.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slika dana: Sjajna atmosfera u Jagodini

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Okt.2013, 00:28

Srbija je na Gradskom stadionu u Jagodini pobedom protiv Makedonije od 5:1 okončala kvalifikacije za plasman na Svetsko prvenstvo. Posle Novog Sada, sjajna atmosfera viđena je i u Pomoravlju, gde su Orlovi odigrali prvi zvanični susret.. (FOTO: N. Negovanović)

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.