Sinančević ličnim rekordom do norme za Svetsko prvenstvo

Izvor: RTS, 22.Avg.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinančević ličnim rekordom do norme za Svetsko prvenstvo

Armin Sinančević atletičar Poleta iz Prijepolja najuspešniji je učesnik na drugom međunarodnom mitingu Pljevlja 2019.
Sinančević je pobedio u bacanju kugle hicem od 20.74 metara, što je njegov novi lični rekord i norma za Svetsko prvenstvo koje se za mesec dana održava u Dohi.

Dvadesettrogodišnji Sinančević je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imao odličnu seriju: 19.96, 20.10 i zatim je u petoj seriji bacio najbolji rezultat - 20.74.
Sinančević je u bacanju kugle pobedio ispred Kemala Mešića iz BiH, koji je ostvario rezultat 19.72 i rekordera Crne Gore Tomaša Đurovića sa hicem od 19.07.
Sinančević se tako pridružio Asmiru Kolašincu, Ivani Španpović i Dragani Tomašević kao predstavnik Srbije na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.