Šimuniću nije žao zbog pokliča Za dom spremni

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Okt.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šimuniću nije žao zbog pokliča "Za dom spremni"

Bivši hrvatski fudbaler Josip Šimunić izjavio je da ne žali zbog skandiranja ustaškog pokliča "Za dom spremni" poslije utakmice baraža za Mundijal u Brazilu protiv Islanda. "Ne moram nikome ništa da dokazujem. Apsolutno ništa mi nije žao. Prošlo je dvije godine, nije lepo kada me mnogi diskrimišu, ali takav je život. Taj incident obilježio je kraj moje karijere, ali to je prošlost. Ima puno stvari na svijetu koje >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << nisu u redu, ali imaću još prilika da dokažem da nisu bili pravedni", rekao je Šimunić za RTL. Šimunić je nakon toga kažnjen od strane FIFA zbog rasne diskriminacije i nacionalne mržnje sa 10 utakmica suspenzije, što je značilo da ne može da učestvuje na šampionatu svijeta u Brazilu. Njegov čin tada je osudio Fudbalski savez Hrvatske, gdje trenutno radi u stručnom štabu selektora Anta Čačića. (Novosti)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Šimunić i dalje spreman za dom

Izvor: RTS, 23.Okt.2015, 00:02

Josip Šimunić dve godine nakon skandala i ustaškog pokliča, što mu je okončalo reprezentativnu karijeru, kaže da mu posle svega nije žao. . Bivši hrvatski fudbaler Josip Šimunić izjavio je da ne žali zbog skandiranja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.