Simonović: Funkcionišemo kao porodica

Izvor: B92, 18.Jul.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simonović: Funkcionišemo kao porodica

Košarakaški reprezentativac Srbije Marko Simonović rekao je da igrači sa nestrpljenjem čekaju početak priprema za Svetsko prvenstvo u Kini.

"Svu smo motivisani, puni elana i želje za dokazivanjem i pobedom. Tako smo se uvek postavljali, tako će biti i sada. Što se nas tiče, mi i danas možemo da počnemo da treniramo", rekao je Simonović Tanjugu.

Srbija će na SP igrati u grupi D sa reprezentacijama Italije, Angole i Filipina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Biće jako teško, kao što su rekli i selektor i Teodosić. Ima mnogo reprezentacija koje pretenduju za sam vrh. To je dodatni izazov za nas, daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo uz malo sreće da napravimo sjajan rezultat", rekao je Simonović, koji je goovorio i o tome šta će biti najveći adut Srbije na SP.

"Uz kvalitet koji imamo, tu su i zajedništvo i atmosfera. Funkcionišemo kao porodica već godinama unazad i to je naša velika prednost u odnosu na druge ekipe".

Simonoviću je pre nekoliko dana ostao bez kluba, pošto nije nastavio saradnju sa Zenitom nakon isteka ugovora, a pojavila se informacija da bi krilni košarakš mogao da nastavi karijeru u novoformiranom klubu Olimpija Cedevita.

"Videćemo, videćemo", kratko je prokometarisao Simonović.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.