Siguran start košarkaša Srbije

Izvor: NTV.rs, 31.Avg.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siguran start košarkaša Srbije

Najbolji košarkaši Srbije bili su sigurni na startu Svetskog prvenstva u Španiji. Oni su lako i ubedljivo pobedili Egipat sa 85:64 u prvom kolu A grupe. Naši igraci su ozbiljno pristupili utakmici, na poluvremenu su imali 12 poena viška, a serijom 9-0 na startu trećeg perioda definitivno su prelomili meč. Do kraja je razlika iznosila oko dvadeset poena, a selektor Đorđević je već krajem trećeg perioda iskoristio svih 12 igrača.
Iako je bilo najavljeno da će Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Teodosić propustiti utakmicu, on se našao na parketu i dobio preko potrebne minute posle povrede skočnog zgloba. Igrao je i Nenad Krstić, koji je u trećoj četvrtini imao nezgodan pad, posle čega se nije vraćao u igru.
Najefikasniji u srpskom timu bio je Miloš Teodosić sa 15 poena, Miroslav Raduljica je dodao 13, a Stefan Birčević imao je 11 poena i 9 skokova. U drugom kolu u nedelju od 15:30h Srbija se sastaje sa selekcijom Francuske.
 
 
 
 
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Hrvatska bolja od Argentine

Izvor: Akter, 31.Avg.2014

Košarkaši Hrvatske pobedili su danas selekciju Argentine sa 90:85 u drugom kolu B grupe Svetskog prvenstva u Španiji..Najefikasniji u timu selektora Jasmina Repeše bio je Krunoslav Simon, po 16 su dali Dario Šarić i Bojan Bogdanović, dok je najbolji u timu Argenitne bio Luis Skola sa 30 poena...Hrvatskoj...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.