Serija A bez navijača do kraja godine?!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 15:21

Serija A bez navijača do kraja godine?!

Da li je ovo najsigurniji scenario?

Odluka koja bi mogla žestoko da udari kase klubova, ali nije baš da ima mnogo rešenja - Serija A razmatra da zatvori sve stadione do kraja 2020. godine!

Koronavirus je pokosio celu Italiju, u kojoj ovakvu tragediju ne pamte još od Drugog svetskog rata. Cela zemlja je zatvorena već mesec dana, a situacija se ne popravlja, iako je virus u "padu".

Serija A nema mnogo izbora i italijanski mediji prenose da je jedan od realnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << predloga da se stadioni zatvore do kraja godine, kada prvenstva budu nastavljena.

Prema pojedinim informacijama, fudbal u Evropi, pa i u Italiji neće se igrati do kraja maja, ali zbog sigurnosti navijača, i po povratku, najbolje je da se igra pred praznim tribinama.

Strahuje se da bi koronavirus mogao da se vrati i u nekoj novoj fazi, u blažem obliku, te da je nemoguće razviti kolektivni imunitet, dok je i za vakcine još uvek prerano.

Shodno tome, možda i jeste najbolja odluka da se tribine zatvore do kraja godine, samo što će italijanski klubovi doživeti ogromne finansijske gubitke...
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.