Senegal na Svetskom prvenstvu!

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senegal na Svetskom prvenstvu!

Dobili smo još jednog učesnika Mundijala.

Reprezentacija Senegala je večeras uspela da savlada Južnu Afriku sa 2:0 u gostima što joj je bilo sasvim dovoljno da se plasira na Mundijal.

Senegal je golovima Sakoa i Mkizea (ag.) pobedio sa 2:0, zanimljivo da su gosti igrali na kontre, što im se na kraju i isplatilo.

Na kolo pre kraja, Senegal ima 11 bodova iz 5 mečeva, 5 više od Burkine Faso i Zelenortskih ostrva.

Inače, Senegal je 24. reprezentacija koja je uspela da se plasira na Mundijal, uskoro ćemo imati i kompletan spisak svih reprezentacija na SP.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mane i tim kao nekad Diop i drugovi, Senegal na SP

Izvor: B92, 10.Nov.2017

Fudbaleri Senegala su pobedili Južnu Afriku u gostima sa 2:0 i kolo pre kraja obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine...Sećate li se El Hađi Dijufa i Papa Buba Diopa? Oni koji su gledali Mundijal u Japanu i Južnoj Koreji 2002. ova dva imena su i dalje odlično poznata...Od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.