Selektor Hrvatske: Ovo je sadomazohizam – mentalno ubijanje

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 13:18

Selektor Hrvatske: Ovo je sadomazohizam – mentalno ubijanje

Selektor Hrvatske Ivica Tucak kritikovao je format Svetskog prvenstva.

Hrvati su eliminisani u osmini finala od Crne Gore, pa moraju da igraju mečeve za plasman.

Nakon pobede nad Kanadom 13:5, čeka ih duel sa Australijom za deveto mesto na turniru.

"Nemam šta biti zadovoljan, odradili smo ono što moramo odraditi, što je sportski, što je naša dužnost. Naravno da nama nije mesto ovde, u ovom delu. Tako su se složile kockice. Moramo to odraditi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odradili smo. Nemam šta zameriti igračima. Kada me već pitate, onda je ova druga poruka da uopšte ne vidim smisao ovoga", počeo je Tucak.



"Smisao ovog mentalnog ubijanja igrača, mene i mog tima. Ne mislim samo na Hrvatsku nego smisao uopšte. Zašto više stojimo ovde? Ako prvih šest mesta vodi, onda se igra za to šesto mesto i taj gornji dom. A ovo, ne znam čemu uopšte. Ovo je jedan sadomazohizam. Svako ko se bavi sportom zna kakvo je stanje kada izgubi. Kada se izgubi, ide se kući i to je to".


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.