Seksi ples: kako to rade profesionalke

Izvor: B92, 14.Nov.2011, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi ples: kako to rade profesionalke

Plesačice iz Argentine, Bolivije, Brazila, Kolumbije, Paragvaja, Perua i Venecuele pokušaće da se ove godine plasiraju na svetsko prvenstvo u plesu na šipci koje će biti održano 2012. u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ples na šipci smatra se formom izvođačke umetnosti, uključuje igru i akrobatske trikove, i iz godine u godinu dobija sve veći broj takmičara i pristalica širom sveta.

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2000. godine ples na šipci jedino se mogao videti u striptiz klubovima, međutim, poslednjih godina promoteri ove discipline uložili su velike napore zajedno sa takmičarkama kako bi uspeli da ga pretvore u regularan sport.

Pogledajte kako je izgledalo na ovogodišnjem takmičenju u plesu na šipci

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.