Sastanak ministra Udovičića sa čelnim ljudima rvačkog sporta

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 19:05

Sastanak ministra Udovičića sa čelnim ljudima rvačkog sporta

U fokusu pripremama za predstojeće Svetsko prvenstvo.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se danas sa predsednikom Svetske rvačke federacije i članom Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta Nenadom Lalovićem, visokim funkcionerom Svetske rvačke federacije za Evropu Onderom Jaksijem i predsednikom Rvačkog saveza Srbije Željkom Trajkovićem.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastanku je bilo reči o pripremama za predstojeće Svetsko prvenstvo u rvanju, Olimpijskim igrama koje nas očekuju narednog leta, i trenutnoj situaciji u sportu na globalnom nivou.

Ministarstvo omladine i sporta kontinuirano radi na stvaranju vrhunskih uslova za treniranje i pripreme sportista, u šta se nedavno lično uverio i ministar Udovičić, prilikom posete rvačkoj reprezentaciji Srbije, tokom priprema na Kopaoniku

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je na prvoj poziciji.  Večeras (21.00) gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Bajern.

. O zlatnoj eri rvanja u našoj zemlji najbolje govore podaci da Srbija ima aktuelnog olimpijskog šampiona, Davora Štefaneka, svetskog prvaka u grčko-rimskom stilu iz 2017. godine Viktora Nemeša i osvajača evropskog zlata Kristijana Frisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.