Šampion Južne Amerike testira formu Orlova!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion Južne Amerike testira formu "Orlova"!

Fudbalska reprezentacija Srbije trebalo bi da odigra još najmanje dve utakmice u sklopu priprema za Mundijal, a izgleda da je jedan od rivala već poznat.

Srpski nacionalni tim odigrao je u martu dve kontrolne utakmice u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo, a u maju i junu planirane su još najmanje dve provere.

Do sada nije bilo informacija o tome ko bi mogli da budu rivali "Orlova", ali je novinar "SOS kanala" Nebojša Petrović preneo saznanja vezana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za izbor jednog od protivnika.

Zvanična potvrda se čeka ali postoji nagoveštaj da će formu "Orlova" pred Mundijal testirati reprezentacija Čilea.

Radi se o aktuelnom šampionu Južne Amerike i reprezentaciji koja je ozbiljno podbacila u minulom kvalifikacionom ciklusu za Mundijal.

Utakmica sa Čileom trebalo bi da bude odigrana na neutralnom terenu u Austriji.

Dve reprezentacija poslednji put su se sastale u novembru 2012. godine u Sent Galenu, a Srbija je slavila rezultatom 3:1 golovima Lazara Markovića, Filipa Đorđević i Filip Đuričić.

Saznajemo...

Sanchez i Vidal testiraju Orlove!

U pretposlednjoj proveri pred start @FIFAWorldCup , tokom priprema u Austriji, reprezentacija Srbije odmerice snage sa Cileom! pic.twitter.com/KG2OQciHTB

— TOTAL SOCCER (@NebojsaSoskanal) April 4, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.