Samoubistvo navijača Argentine zbog poraza

Izvor: Mondo, 02.Jul.2018, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoubistvo navijača Argentine zbog poraza

Tužna vest stiže iz Bangladeša.

Foto: AP Photo/Dmitri Lovetsky

Eliminacija Argentine sa Svetskog prvenstva u Rusiji mnogima je teško pala, a nažalost i dovela do tragičnog događaja.

Navijač "gaučosa", pre svih Dijega Armanda Maradone i Lionela Mesija, 20-godišnji Mantoš Haldar iz Bangladeša obesio se zbog poraza od Francuske 3:4.

"Bio je veliki ljubitelj fudbala, obožavao je Maradonu i Mesija. Često je gledao utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na televiziji i igrao fudbal sa drugarima. Posle poraza Argentine u subotu uveče bio je veoma uznemiren. Nije hteo da priča sa nama, a sutradan ujutru pronašli smo ga obešenog u njegovoj sobi", izjavio je dečakov otac za britanski "Telegraf".

Da je povod ovog tragičnog događaja poraz argentinske reprezentacije, potvrdila je i policija.

Podsetimo, "gaučosi" su uz dosta sreće uspeli da prođu grupu, ali ih je u osmini finala eliminisala Francuska.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Fudbal

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mladić izvršio samoubistvo nakon poraza Argentine

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2018

DAKA - Dvadesetogodišnji navijač Mesija i Argentine izvršio je samoubistvo u Bangladešu poslije poraza od Francuske i ispadanja sa Svjetskog prvenstva u fudbalu, piše indijska štampa...Monotaš Halder je, kako su rekli članovi njegove porodice, počeo da plače poslije poraza Argentine i zatvorio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.