Sale poslao u FIBA zvaničan spisak pred Angolu!

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale poslao u FIBA zvaničan spisak pred Angolu!

Nije bilo iznenađenja u konačnom spisku reprezentacije Srbije za Mundobasket u Kini.
Povrede Miloša Teodosića i Dragana Milosaljevića rešile su dilemu selektora Aleksandra Đorđevića, a to je potvrdio i portparol „orlova“ Vladimir Sibinović, koji je rekao da je kod FIBA do predviđenog roka (48 sati pre prve utakmice) prijavljen „očekivani spisak“, odnosno da nije bilo promene među igračima koji će nastupiti na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Svetskom prvenstvu.
Za Srbiju će u Kini igrati Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Stefan Birčević, Nemanja Bjelica, Nemanja Milutinov, Nikola Jokić, Boban Marjanović i Miroslav Raduljica.
Naša reprezentacija imala je u četvrtak redovan trening, a treniraće ponovo u petak u terminu odigravanja meča sa Angolom, posle čega sledi i zvanična konferencija za medije pred prvu utakmicu na Mundobasketu.
Meč sa Angolom na programu je u subotu od 9.30 časova po srednjeevropskom vremenu

The post Sale poslao u FIBA zvaničan spisak pred Angolu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.