Sada je i matematički, Srbija među 6 najboljih!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je i matematički, Srbija među 6 najboljih!

"Orlovi" su se plasirali na završni turnir Svetskog prvenstva koji se igra u Torinu.

Nakon današnje pobede protiv Argentine izabranici Nikole Grbića uspeli su da stignu do skora od 6-1, odnosno do 17. boda koji im je obezbedio makar drugo mesto u grupi.

Nakon večerašnjih duela u kojima je, između ostalih, Francuska savladala Poljsku rezultatom 3:1, Srbija je na prvom mestu u svojoj grupi i definitivno će biti na završnom turniru gde će se plasirati šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najboljih selekcija.

Četiri najbolje ekipe iz svake grupe će se plasirati u top 6, a pored te četiri dalje idu i dve najbolje drugoplasirane. Čak i u slučaju maksimalnog poraza u poslednjem kolu protiv Poljske, izabranici Nikole Grbića u najgorem slučaju mogu biti drugi, ali će svakako biti među dve najbolje drugoplasirane selekcije pošto imaju samo jedan poraz u dosadašnjem delu šampionata.

Čekamo poslednje kolo kada ćemo saznati i sa kim ćemo biti u grupi u Torinu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.