Šaćiri baš potcenio Zvezdu pred put u Beograd..

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaćiri baš potcenio Zvezdu pred put u Beograd..

Fudbaler Liverpula najavio dolazak na ''Marakanu''.

Džerdan Šaćiri je, očigledno, posebno inspirisan kada igra protiv naše reprezentacije ili srpskih klubova i niko mu to ne bi mogao da zameri da nije bilo onih njegovih sramnih političkih provokacija na Svetskom prvenstvu, tokom utakmice između Švajcarske i Srbije (2:1), ali i uoči nje. Sećate se i onih kopački kojima se hvalio...

Tada je postigao pobedonosni gol u finišu meča, a nedavno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio možda i najbolji u trijumfu Liverpula nad Crvenom zvezdom od 4:0.

Već u utorak je novi okršaj ove dve ekipe, sada će Zvezda biti domaćin, u ''paklenoj'' atmosferi stadiona ''Rajko Mitić'', a pred polazak u Beograd Šaćiri pokušava da ostavi utisak smirenosti, ne želeći da na bilo koji način pokaže strah.

Naprotiv, u izjavi engleskim medijima je donekle i potcenio Zvezdu, ali kada su u pitanju bilo kakve provokacije, Šaćiri uverava da ih s njegove strane više neće biti.

''Da budem iskren, mislim da nam oni baš i nisu najbolji protivnici i uopšte se ne brinem oko utakmice u Beogradu.

Ono što se desilo na Svetskom prvenstvu je sada prošlost. Ovo je samo još jedna utakmica za mene. Fudbal je fudbal, politika je politika. Idem tamo da igram fudbal, a ne da radim bilo šta drugo'', istakao je Šaćiri, a prenosr britanski mediji.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.