SVETSKO PRVENSTVO U JAPANU: Srpkinje ODUVALE Dominikanke! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKO PRVENSTVO U JAPANU: Srpkinje ODUVALE Dominikanke! (FOTO)

Furiozan start izabranica Zorana Terzića.

Ženska odbojkaška Srbije silovito je startovala na Svetskom prvenstvu, koje se održava u Japanu. Izabranice Zorana Terzića savladale su sa maksimalnih 3:0 selekciju Dominikanske Republike (po setovima 25:17, 25:20, 25:22) i

NAJAVILI SU DOLAZAK: UEFA stiže u Humsku! Evo i zbog čega! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
ZAŠTO NEMA RADONJIĆA U TIMU MARSELJA? Trener Olimpika OBJASNIO u čemu je PROBLEM! (FOTO)

NAJAVILI SU DOLAZAK: UEFA stiže u Humsku! Evo i zbog čega! (FOTO)

Prva dva seta su naše odbojkašice odlično otvorile, Maja Ognjenović je dobro razigravala svoje saigračice, pre svih Tijanu Bošković i Brankicu Mihajlović, kao i Milenu Rašić, pa su Srpkinje bez problema dobile prva dva seta.

U trećem periodu je bilo malo problema, ali samo dok srpkinje nisu izjednačile na 20:20, a potom preuzele vođstvo i došle do konačnih 25:22.

Najefikasnija u pobedničkom timu bila je Brankica Mihajlović sa 22 poena, Tijana Bošković je imala 15, a Milena Rašić 11 poena.

Reprezentacija Srbije se u nedelju sastaje sa Kenijom od 12:20, dok je u istom terminu, ali u ponedeljak, rival Brazil.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.