SVETSKO PRVENSTVO: Srbija u grupi sa Crnom Gorom, Južnom Afrikom i najvećim favoritom za zlato

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 14:00

SVETSKO PRVENSTVO: Srbija u grupi sa Crnom Gorom, Južnom Afrikom i najvećim favoritom za zlato

Izuzetno jaka konkurencija.

U Atini je održan žreb za Svetsko prvenstvo koje će se u Fukuoki održati od 14.do 30. jula, a selekcija Srbije igraće u grupi sa Crnom Gorom, Španijom i Južnom Afrikom.

Srbija je žreb čekala iz drugog, a Crna Gora iz trećeg šešira. Žreb je spojio Srbiju i Crnu Goru, koje će biti u grupi sa Južnom Afrikom i glavnim favoritom u grupi i na šampionatu, selekcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Španije.

Sve grupe:

Grupa A: SAD, Australija, Kazahstan, Grčka

Grupa B:  Kina, Francuska, Kanada, Italija

Grupa C: Hrvatska, Mađarska, Brazil, Japan

Grupa D: Južna Afrika, Srbija, Crna Gora, Španija.

Selekcije koje osvoje prvo mesto idu direktno u četvrtfinale, dok će reprezentacije na pozicijama dva i tri, nokaut fazu početi utakmicama osmine finala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.