SVETSKO PRVENSTVO 2025: Najbolji rukometaši stižu u Hrvatsku, Dansku i Norvešku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKO PRVENSTVO 2025: Najbolji rukometaši stižu u Hrvatsku, Dansku i Norvešku!

Komšije ponovo domaćini.

Svetsko prvenstvo 2025. organizovaće tri države, dve skandinavske Danska i Norveška, odnosno Hrvatska. Kockasti su prvo veliko takmičenje u rukometu organizovali 2000. godine. Posle Evropskog prvenstva bili su domaćini i Svestkog šampionata 2009. Pre dve godine ponovo su se najbolji rukometaši Evrope borili za titulu u zemlji našeg zapadnog suseda.

Četiri od osam grupa prvog kruga, dve od četiri grupe drugog kruga, dva četvrtfinala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jedno polufinale igraće će se u Hrvatskoj.

The upcoming Senior, Junior, Youth and U17 Beach Handball World Championships have been awarded! 📢

We would like to thank all the National Federations that have submitted a bid and congratulate the hosts of the next events 👏👏 pic.twitter.com/roKeeGLidg

— IHF (@ihf_info) February 28, 2020

Utakmice će se igrati u Zagrebu, Splitu, Poreču, Varaždinu i u Dubrovniku, gde tek treba da se izgradi nova dvorana sa 5.000 mesta. Gradovi domaćini u Danskoj su Kopenhagen i Herning, a norveški Trondhajm, Stavanger, Dramen i Oslo, gde će biti odigrane utakmice za medalje.

Pogledajte rezultate

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.