SVE GORI: Orlovi su IZAŠLI na TEREN, navijači su ih DOČEKALI neviđenim OVACIJAMA! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2017, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE GORI: Orlovi su IZAŠLI na TEREN, navijači su ih DOČEKALI neviđenim OVACIJAMA! (VIDEO+FOTO)

Srbija protiv Gruzije juri plasman na Mondijal.

Srbija u duelu sa Gruzijom (20.45) juri plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Izabranici Slavoljuba Muslina pobedom obezbeđuju odlazak na dugo čekani Mondijal, ali ih u slučaju nerešenog rezultata u Velsu i remi vodi na završnu smotru.

CELA SRBIJA JE OVO ČEKALA: Nole OPET na terenu, Đokovićeva izjava RASPAMETIĆE sve fanove! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

NEZAPAMĆEN INCIDENT: Pogledajte BRUTALNi navijački OBRAČUN u komšiluku! (VIDEO)

DA SE NAJEŽIŠ: Evo kako izgleda Marakana sat i po pre meča odluke (FOTO)

Nema sumnje da će stadion "Rajko Mitić" biti ispunjen do poslednjeg mesta. Fudbaleri Srbije izašli su na teren Marakane, a zatim je usledila erupcija oduševljenja na tribinama.

Navijači su velikim ovacijama dočekali Muslinovu četu i predstavljaće 12. igrača u jednom od najvažnijih mečeva za srpski fudbal, u poslednjih nekoliko godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.