STAĆE CELA ZEMLJA: Poznat TAČAN TERMIN polufinala Srbije na Mundobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 17:18

STAĆE CELA ZEMLJA: Poznat TAČAN TERMIN polufinala Srbije na Mundobasketu

Rival Kanada ili Slovenija.

Košarkaši Srbije su se plasirali u polufinale Svetskog prvenstva u Manili sjajnom partijom i ubedljivom pobedom nad Litvanijom 87:68.

Orlovi će u petak igrati za plasman u finale i zagarantovanu olimpijsku vizu protiv boljeg iz meča Kanada – Slovenija (sreda, 14.30).

Polufinalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duel Srbije počeće u petak u 10.45 po srednjeevropskom vrmeneu, u istom terminu kao duel sa Litvanijom.

Nadamo se da će ovaj termin ponovo doneti sreću izabranicima Svetislava Pešića...
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato je kada Srbija igra polufinale Mundobasketa

Izvor: B92, 05.Sep.2023

Nakon dominacije Srbije nad Litvanijom u četvrtfinalu, svi su nestrpljivo čekali kada će izabranici Svetislava Pešića igrati polufinalni meč Svetskog prvenstva...Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u petak od 10.45, saopštila je Svetska košarkaška federacija na zvaničnom sajtu...Kako...

Nastavak na B92...

Poznato u kom terminu Srbija igra polufinale Mundobasketa

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Sep.2023, 11:41

Bilo je poznato da su oba polufinalna duela zakazana za petak, a sada je poznat i tačan termin Košarkaši Srbije plasirali su se u polufinale Mundobasketa pobedom nad selekcijomk Litvanije sa 87:68. Orlovi su tako izborili plasman među četiri najbolja tima na svetu, a u polufinalu ih očekuje...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.