SRBIJA PROTIV ŠPANIJE ZA ODLAZAK NA SVETSKO PRVENSTVO

Izvor: NTV.rs, 03.Feb.2020, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA PROTIV ŠPANIJE ZA ODLAZAK NA SVETSKO PRVENSTVO

Kvalifikacioni turnir za odlazak na futsal FIFA svetsko prvenstvo koji se održava u hali Čair, završava se se utorak. Duel između Srbije i Španije odlučiće koja od ove dve selekcije ide direktno na Mundijal, a koja u baraž.
Futsal reprezentacija Srbije nalazi se na korak od plasmana na svetsko prvenstvo koje će ove godine biti održano u Litvaniji. Srbija je u prvom meču savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Ukrajinu rezultatom 5:2, a onda je u punom Čairu, dan kasnije, bila bolja i od Francuske sa 4:2. Naš tim je sa šest bodova već obezbedio baraž, a odlučujući meč za direktan plasman na Mundijal na programu je utorak. Naš tim odmeriće snage sa višestrukim evropskim i svetskim šampionom selekcijom Španije. Španci poput Srbije takođe imaju dve pobede. Oni su u prvom susretu savladali Francusku sa 3:1, a onda istim rezultatom i Ukrajinu.
Na osnovu prikazanih igara do sada poslednji meč biće pravi spektakl.
Duel u hali Čair zakazan je za 20:30 minuta.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.