SRBIJA JE NA SVETSKOM PRVENSTVU! Turkinje pale i u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 20:06

SRBIJA JE NA SVETSKOM PRVENSTVU! Turkinje pale i u Beogradu

Sjajna igra naših devojaka...

Rukometašice Srbije izborile su plasman na Svetsko prvenstvo, pošto su i revanšu baraža u Beogradu bile bolje od Turske. Naš tim je slavio sa 32:25.

Izabranice Uroša Bregara su prvi meč u Giresunu dobile sa 33:24, pa na autoritativan način odlaze na šampionat koji će se krajem godine igrati u skandinavskim zemljama.

Bila ja Turska dostojan rival, namučila je prilično ekipu Uroša Bregara u prvom poluvremenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Posle 30 minuta rukometašice Srbije je bila na minimalnoj prednost (16:15), a domaća četa imala je dosta oscilacija i rezultatska klackalica obeležila je ovaj deo.

Vodile su rukometašice Srbije i sa tri gola prednosti, ali borbene Turkinje igrale su rasterećeno i svaku grešku su koristile, što im je u jednom trenutku donelo i vođstvo.

Srbija je u nastavku pokazala kvalitet, zaigrala bolje u odbrani što je donelo rezultat i polako je krenula da krči put ka SP, a početkom drugih 30 minuta domaćin je prelomio meč u svoju korist.

Susret na Banjici bio je i oproštaj pet iskusnih reprezentativki Kristine Liščević, Jovane Stoiljković, Jelene Lavko, Kristine Graovac i Tamara Radojević, koje više neće nositi nacionalni dres.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.