SRBIJA IMA ZA ČIM DA ŽALI: Vidite kako Francuzi igraju na SP! A Makedonce DEKLASIRAO Egipat (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 22:38

SRBIJA IMA ZA ČIM DA ŽALI: Vidite kako Francuzi igraju na SP! A Makedonce DEKLASIRAO Egipat (VIDEO)

"Orlovi" pre samo sedam dana "školovali" selekciju koja ima maksimalan učinak na Mundijalu.

Reprezentacija Francuske su rutinski opravdali ulogu favorita u meču drugog kola Grupe E na Svetskom prvenstvu u Egiptu. "Trikolori" su bili bolji od Austrije sa 35:28 i tako "potvrdili" početni trijumf nad Norveškom.

"Galski petlovi" su lepo rasporedili golove. Po četiri su postigli Deska i Fabregas, a po tri Porte, Mem, Karabatić, Akevilo. Kod Austrije najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio Vagner sa 7 pogodaka.

Rukometaši Severne Makedonije doživeli su težak poraz u utakmici grupe G Svetskog prvenstva. Naši južni susedi su izgubili od domaćina Egipta u Kairu sa 38:19.

Egipat se od starta nemetnuo u ovom meču i veoma lako stekao ubedljivu prednost. Makedonija je bila značajno bolja u drugom poluvremenu, ali nije uspela da ispravi štetu napravljenu u prvom delu meča.

"Faraone" su do druge pobede na šampionatu predvodili Sebib sa osam i Valid sa šest golova. Za Severnu Makedoniju su sa po tri gola predvodili Lazarov, Markovski i Pesevski.

FULL TIME! 🔥

🇪🇬🆚🇲🇰#Egypt2021 | #Pharaohs pic.twitter.com/SoDlz4K34J

— Handball Egypt2021 (@Egypt2021EN) January 16, 2021

SP Egipat, 2. kolo

Grupa E

Austrija - Francuska 28:35

20.30 Švajcarska - Norveška

Grupa F

Maroko - Portugal 20:33

20.30 Alžir - Island

Grupa G

Egipat - Severna Makedonija 38:19

20.30 Čile - Švedska

Grupa H

Rusija - Slovenija 31:25

Belorusija - Južna Koreja 32:24

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.