Izvor: Pančevac-online.com, 12.Apr.2023, 19:50

SRBIJA IDE NA SVETSKO PRVENSTVO: Rukometašice i u revanšu ubedljive protiv Turske

Rukometašice Srbije savladale su selekciju Turske 33:25 i plasirale su se na Svetsko prvenstvo koje se održava krajem godine u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj. Ubedljiv trijumf Srbije i plasman na Svetski šampionat Rukometašice Srbije sjajnom igrom u „Sportskom centru Voždovac“ na Banjici protiv Turske ostvarile su trijumf 33:25 i overile su plasman na Svetsko prvenstvo. […] The post SRBIJA IDE NA SVETSKO PRVENSTVO: Rukometašice i u revanšu ubedljive protiv Turske appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Rukometašice Srbije se plasirale na Svjetsko prvenstvo

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2023

BEOGRAD - Rukometašice Srbije večeras su izborile plasman na Svjetsko prvenstvo koje se održava krajem godine u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.