SPREMA SE TERORISTIČKI NAPAD U KATARU? Ozbiljno upozorenje iz Izraela čim je počeo Mundijal

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 11:02

SPREMA SE TERORISTIČKI NAPAD U KATARU? Ozbiljno upozorenje iz Izraela čim je počeo Mundijal

Izraelci upozoravaju.

Svetsko prvenstvo u Kataru se zahuktava, uzbuđenja se nižu na svim utakmicama, a iz Izraela stiže ozbiljno upozorenje.

Šef obaveštajne službe Izraela Aharon Haliva upozorio je da Iran planira teroristički napad tokom Svetskog prvenstva kako bi napravio nestabilnost u regionu.

Izraelci navode da Iran planira teroristički napad kako bi skrenuo pažnju sa protesta u svojoj državi, gde je poginulo više od 350 ljudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Protesti u Iranu traju dugo zbog ubistva aktivistkinje Mahse Amini 16. septembra. Haliva navodi da Teheran hoće da skrene pažnju sa slučaja 22-godišnje aktivistkinje koja je preminula tri dana posle odlaska u zatvor zbog kršenja zakona o oblačenju u Iranu i da je za njenu smrt odgovorna policija Irana.

Haliva je ove tvrdnje izneo na konferenciji za medije u Tel Avivu i pozvao sve službe d ashvate ozbiljno ove navode.

Podsetimo, na Mundijalu u Kataru učestvuje i reprezentacija Srbije koju u četvrtak očekuje prvi meč na turniru protiv Brazila (20 časova).
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.