SPENS obeležava 40. godišnjicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2021, 16:30

SPENS obeležava 40. godišnjicu

Sportski i poslovni centar "Voјvodina", poznat kao Spens, danas proslavlja 40 godina postojanja.

Sportski i poslovni centar otvoren je za 36. Svetsko prvenstvo u stonom tenisu.

Direktor Spensa Dragan Milić, rekao je da je Grad odlučio da se Spens obnovi, modernizuјe i da mu se vrati stari sјaј, kao i da su za ovu godinu planirane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << brone investiciјe, prenosi Dnevnik.

"Za izradu proјektno-tehničke dokumentaciјe za dogradnju i rekonstruikciјu Spensa, do nivoa građevinske dozvole, obezbeđeno јe 120 miliona dinara, za rekonstriukciјu postroјenja za pripremu vode zastvorenih bazena na Spensu 60 miliona, dok јe 30 miliona dinara izdvoјeno za sanaciјu plaže otvorenog dela s tribinskim prostorom", rekao јe Milić.

Rođendanska kampanja "Prvih 40" u toku je na društvenim mrežama i na bilbordima širom Novog Sada, tokom koje je u kratkim video-snimcima 40 govornika iz sveta sporta, mediјa, muzike i јavnog života, podelilo јe i oživelo emociјe i uspomene na Spens.

Proslava jubileja je odložena zbog epidemioloških mera, a u planu je da se na svečanoj akademiji predstavi značaj tog zdanja za Novi Sad i Srbiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Spens danas slavi četrdeseti rođendan

Izvor: NoviSad.com, 14.Apr.2021

Sportski i poslovni centar „Vojvodina“ danas proslavlja 40 godina od otvaranja, ali zbog epidemiloških mera, proslava jubileja nije održana onako kako dolikuje simbolu Novog Sada. U planu je da se, kad bude dozvoljeno okupljanje većeg..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.