SPEKTAKL U NAJAVI: Tajson Fjuri dolazi u Beograd! Šampion sveta će UVELIČATI Svetsko prvenstvo u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 13:39

SPEKTAKL U NAJAVI: Tajson Fjuri dolazi u Beograd! Šampion sveta će UVELIČATI Svetsko prvenstvo u Srbiji

Nedavno je odrbanio titulu protiv Amerikanca.

Šampion sveta u teškoj kategoriji Tajson Fjuri dolazi u Beograd na Svetsko prvenstvo u boksu, prenosi hrvatski Večernji list.

I dalje je Arsenal u donjem delu tabele Premijer lige, a večeras (21.00) u goste mu dolazi Aston Vila koja takođe ne blista i ima dva vezana poraza. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, na dvojku 4,00, a na 3+ 1,75. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Aston Vila.

Britanac je nedavno odbranio titulu VBC šampiona sveta, savladavši nokautom u 11. rundi Dionteja Vajldera, nanevši treći uzastopni poraz Amerikancu u međusobnim mečevima.

Osim Fjurija, u srpski prestonicu bi trebalo da dođe i Ukrajinac Oleksandar Usik, sjajni bokser koji je krajem septembra pobedio Britanca Entonija Džošuu i tako mu preuzeo četiri pojasa (VBA, IBF, VBO, IBO) u teškoj kategoriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.