SP u basketu: Srbi u polufinalu

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP u basketu: Srbi u polufinalu

Basketaška reprezentacija Srbije se plasirala u polufinale Svetskog prvenstva u Rusiji pobedom nad Rumunijom rezultatom 22:21, prenosi b92.net.

 

“Orlovi“ su najpre u petak ostvarili jednu pobedu koja ih je vodila u osminu finala (nad Slovenijom 21:18), a prethodno su poraženi od Hrvatske (19:18). Zatim, u osmini finala, Srbi su savladali ekipu Sjedinjenih Američkih Država sa 19:15, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su u četvrtfinalu bili bolji od Rumunije.

 

U borbi za finale u nedelju se sastaju sa domaćinom, dok je drugi polufinalni par Katar - Litvanija. Istog dana su i završne borbe za medalje, a Srbija brani zlato iz Atine 2012. godine.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.