SP rukometašica: Pameću protiv Kineskinja

Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP rukometašica: Pameću protiv Kineskinja

Ženska rukometna reprezentacija Srbij odigraće u subotu prvi meč na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Rani jutarnji let do Berlina, pa dvočasovni put autobusom do Lajpciga, nije ostavio preteranog traga na izabranicama selektora Ljubomira Obradovića, koje su juče odradile i kratak popodnevni trening u vreme odigravanja meča sa Kineskinjama.

"Ustale smo u četiri sata ujutru, putovale sedam, osam sati, umorne smo, ali imamo vremena. Odradile smo i kratak >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << trening. Kineskinje su jako nezgodne. Igraju brzo i agresivno, imaju dobru promenu pravca, finte, ali moramo dobro da se pripremimo i pariramo snagom i pameću", rekla je u najavi meča levi bek našeg nacionalnog tima Sanja Damnjanović.

Sličnog mišljenja je i kapiten Katarina Krpež Šlezak.

"Gledali smo Kineskinje, ne bi trebalo da bude problema. Brze su, ne previše visoke. Biće puno trčanja sa njima. Da odigramo mi našu igru i neće biti problema", kazala je Krpež Šlezak i dodala:

"Cilj je osmina finala, ali ima vremena do toga. Volela bih Dansku. Podmladile su reprezentaciju, igrale smo, leže nam. Brazilke imaju specifičan stil rukometa, pa iako nisu generacija iz 2013, jako su opasne. Crnogorke su isto podmlađene."

Utakmica između Srbije i Kine na programu je u subotu od 15.30.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SRPKINJE SRUŠILE KINESKI ZID: Rukometašice razbile Kinu za trijumf na startu šampionata sveta

Izvor: Kurir, 02.Dec.2017

Ženska rukometna reprezentacija Srbije savladala je Kinu 43:23 (21:11) u prvom meču na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.