SP: Vamos sprečio poraz Mađarske

Izvor: B92, 19.Jul.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Vamos sprečio poraz Mađarske

Vaterpolisti Mađarske remizirali su 9:9 sa Italijom, u derbiju trećeg kola Grupe B Svetskog prvenstva u Budimpešti.

"Azuri su u prvom poluvremenu dva puta ispuštalio dva gola prednosti, domaćin preokreće na 7:5 sredinom trećeg, ali Italija serijom od tri gola vraća vođstvu na 8:7.

Sredinom poslednjeg kvartala Italija se vraća na +2 (9:7), ali u naredna dva minuta Mađari pogocima Vamosa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspevaju da poravnaju i izbegnu poraz.

Mađare su sa po tri gola predvodili junak remija Marton Vamos i Deneš Varga, a isti učinak imao je najefikasniji Italijan Vinčenco Rencuto.

Dva tima su poravnata na deobi prvog mesta sa po tri boda, u poslednjem kolu Mađari igraju sa Francuskom koja je bez bodova, a Italijani sa Australijom koja ima dva.

Prvoplasirani tim ide direktno u četvrtfinale, a drugi i treći u osminu finala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Remi Mađarske i Italije, pobeda Crne Gore

Izvor: RTS, 19.Jul.2017

Vaterpolisti Mađarske i Italije odigrali su u Budimpešti nerešeno 9:9 u derbi utakmici drugog kola Grupe B Svetskog prvenstva. Crna Gora ubedljivo savladala Brazil sa 14:5. . .Najefikasniji u selekciji Mađarske bili su...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.