SP: Srbija će igrati sa Brazilom

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2018, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP: Srbija će igrati sa Brazilom

Poznati su parovi polufinala Svetskog prvenstva u odbojci, a reprezentacija Srbije odmeriće snage sa Brazilom.

Brazil je pobedio Sjedinjene Američke Države, u jednom "prijateljskom" meču, čime je obezbedio prvo mesto u svojoj grupi.

Srbija je još ranije obezbedila ušešće u polufinalu, a čekalo se da Poljska i Italija odigraju svoj meč kako bi bili poznati parovi i svi polufinalisti.

Poljskoj je za prolaz bilo potrebno 60 poena, ili samo jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << osvojen set, a do tog učinka su došli već u prvoj deonici meča protiv Italijana. Osvojili su taj deo igre sa ubedljivih 25:14 i plasirali se u polufinale, a ujedno zbog bolje set količnika od "Orlova" obezbedili prvo mesto u grupi.

To znači da će, prema pravilu ukrštanja, Poljska u polufinalu igrati sa SAD, dok će se Srbija sastati sa Brazilom.

Meč "Orlova" i "Selesaa" je na programu u subotu od 17h, dok se drugi polufinalni par igra nešto kasnije istog dana. Finale i meč za treće mesto igraju se u nedelju.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.